Ta bort en uppdatering eller ett program från undantagslistan

När du visar listan över programuppdateringar kan du hoppa över meddelanden om enskilda uppdateringar eller hoppa över meddelanden om alla uppdateringar av specifika program. Kaspersky Small Office Security lägger till dessa uppdateringar och program i undantagslistan.

Ta bort en uppdatering eller ett program från undantagslistan:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

3. Gå till avsnittet Prestandainställningar.
  4. Klicka på knappen Programuppdaterare.

Detta öppnar fönstret Programuppdaterarens inställningar.

5. Klicka på länken Undantag så att fönstret Undantag öppnas.

Listan Undantag innehåller de program och uppdateringar som du har angett att inga uppdateringar krävs för, samt enskilda uppdateringar av program som du inte har installerat.

6. Välj den uppdatering eller det program i listan och klicka på knappen Ta bort.

Under nästa sökning efter uppdateringar meddelar Kaspersky Small Office Security dig om tillgänglighet av uppdateringar för program som du har tagit bort från undantagslistan.